Життя в Києві... Купити землю - це вихід?
Життя в Києві…Столиці України. Це престижно, більше того – несе із собою фінансову незалежність, тому що основні грошові потоки перетинаються саме отут й якщо Ви зуміли знайти свою нішу – усе здається не настільки вуж погано.
Але подивимося на це з іншого боку – промислові підприємства в межах міста, що постійно збільшується кількість автотранспорту, як особистого користування, так і комунального. Постійно зростаюче населення. Що буде через 5ть років? 10ть? Задумайтеся про це – уже зараз повітря настільки погане, що виїжджаючи на природу, можна відчути легке запаморочення – від нормального. Смішно? Так не дуже…Коли Ви востаннє бачили зірки? У Києві їх уже немає…Від'їжджаючи на 50 - 100км ми дивуємося зоряному небу. Але ж те, що закриває їх у місті, осідає в легенях – у нас й у наших дітей. Вода з водопроводу годиться тільки для технічних цілей - це визнають навіть фахівці, медичні працівники не радять її не те що пити, але навіть митися. Не дуже давно я недельку провів за 130км від Києва, приїхавши, природно, прийняв ванну – два дні я не міг одягти контактні лінзи, особу пішло плямами…Потім знову звик.

Ну це все лірика, питання не в тім, що все плохо, а як можна вберегти себе й своїх дітей, хоча б частково. Виїжджаючи раз у рік подалі від мегаполіса, ми трохи знижуємо рівень негативних наслідків, але що робити інші 11місяців? Ті люди, які мають дачні ділянки, з будиночками – нехай непоказними, вони можуть утекти, а Ви?
У Вас є гроші, є автомобіль – чи не варто задуматися, якщо не про те, щоб постійно жити за містом, але хоча б про вихідні. Можна купити готовий будинок, а можна все взяти під свій контроль. Т. е. купити землю в Київській області й побудувати свій будинок з нуля. Вдумайтеся – півгодини їзди й Ви знижуєте ризик захворювань на 80% - знову ж, за словами медиків, відсоток хвороб через екологію більших міст. Ви можете плюнути на своє здоров'я, але чи маєте право забути про дітей? А їм доведеться на порядок гірше…

Компания УКР. РЕСУРСИ пропонує Вам саме таку можливість – з нашою допомогою Ви зможете подобрать земельный участок підібратиойку відповідно до Ваших вимог, за прийнятними цінами – ми не женемося за надприбутками, нам потрібні постійні й задоволені клієнти…навіть не клієнти – партнери, це більше підходить до стилю роботи нашої організації. Не забувайте – ціни на землю постійно ростуть і вкладення грошей, у кожному разі, буде виправданим, і повернеться до Вас сторицей, у випадку подальшого продажу землі.

Відразу ж полегшимо Вам навігацію по сайті:   Купить землю.  Продать землю.  Получить консультацию.

Подивiться також:
1. Розвиток земельного ринку в Київському регіоні
2. У погоні за ціною на землю
3. Ринок це обмін приватного права на фінансові активи.
4. Джек-пот. Ризик або надприбуток?
5. Будівництво індивідуального житла стає більше популярним
6. Заміське життя - чи виправдано це?
7. Хто буде володіти землею? Європа? Україна?
8. Інвестиції в землю України - чи перспективно це?
9. Скасування мораторію або земельний банк?